tiistai 23. kesäkuuta 2009

Voi perseapina ja hyvää huomenta ihmiset

Miks piti herätä näin aikasi, oisin halunnu nukkuu viel jonku 4 tuntii. No koneelle taas tapani mukaan. Mitähän kivaa sitä tänään keksis? Hei tein muuten eilen ennätyksen ja olin koko päivän ilman meikkiä, aika hyvin. (oon ylpee) Hyi kamala, eminemin kuuntelu alkaa muuten masentaa. Mut se on jännä et mulle tulee Cheekin - Kaikki hyvin - biisistä paha olla. :O Voisin käydä syömäs aamupalaa täs välis. Eii tein pahan virheen ja kävin kattoo Joskan kuvia <Ö.ö> No tehää sit kaikki virheet samaan aikaan, käydään kattoo kaikki muutki kirpasevat. --->

No niin kello on puol 4 ja nyt oon saanu päivän jotenki käyntiin. Tänään tuskin tapahtuu mitään ihmeellistä, eli normi jumitus kesäpäivä, paarmat kiusaa ja rantsuun vois lähtee. Kyyti jostain Rajamäen Sääksiin kattoo rantajellonia ja ottaa aurinkoo. Kamalaa olla näin epävarma tunteistaan, se valmis paketti ois ihan jees, tai siis TOSI jees :) Nyt kyllä ois jo rahkeita ihan oikeeseen suhteeseen, täytyy vaan löytää kiinnostuksen kohde. Nyt pyörii mielessä ainakin 2 vaihtoehtoo. Ja sit tietty vanhat, joiden perään vähän salaa haikailen, tai ehken ees salaa.

Täl ois paljon mielitekojaki. Tää haluis lisää Jäätelöö, Miehen, Rahaa, liput Ruissiin, Vaatteita, Oman kämpän ja Nähä kaikki kaverinsa mieluiten heti, mennä kahville niitten kans ja siitä rannalle. Oisko mitenkään mahollista saada nää kaikki? On niin paljon tyyppejä jotka haluisin nähä just nyt! :) Kaverit on kyllä elämä. Ja tietokone, eiku siis täh? En mä oo datis :DD No joo, istun koneel ku ei oo mitään muutakaan tekemistä.

Ai ja mansikatki ois ihan jees :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti