sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Loikoilu viikonloppu

Perjantaina olin viel vähän kipee, joten päätin jäädä kotio koko illaks. Nukkumaan jo kymmeneltä ja testailin meikkejä. Lauantaina olin jo niin hyvässä vedossa, et päätin heti aamusta alkaa järkkää tekemistä ittelleni. Kyselin ihmisiltä vähän tekemistä ja päädyin lopputulokseen, että lähetään systerin kanssa Lahteen ja mennään siellä ajelemaan Villen ja kumppaneiden kanssa.

Otettiin juna ja lähettiin Lahteen. Perillä sitten saatiin tietää, ettei saadakkaan autoa käyttöön, joten piti käyttää varasuunnitelmaa, mut sitä ei tällä kertaa ollukkaan. Kehitettiin sitten joku pikanen varasuunnitelma ja käveltiin kaupungista Jonille Keijupuistoon. Siitä suunnattiin kolmisteen Launeen mäkkäriin safkaamaan ja keksin lähteä stadiin siemailemaan viiniä (giniä) Villen seuraks. No aattelin ettei mulla oo muutakaan ja otin junan stadiin.

Ville oli vastassa rautsikalla ja siitä mentiin Villen luo. Avarsin sen musamakua kertomalla niinkin suositusta yhtyeestä ku 1200 micrograms ja otettiin parit riisiviinat ja mentiin nukkuu. Aamulla sitte lähin junalla kotio. Nyt sit kirjottelenki täs. (ja taas niille tietämättömille, en ole ollut jakamassa itteäni mihinkään suuntaan, vaan ville on kaveri, samoin kuin kaikki muutkin miehet, jotka tässä tekstissä esiintyvät) :)

Huomenna sitten kouluun ja ens viikonlopuuna kunnon känni päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti