tiistai 17. marraskuuta 2009

Kawaiiiii

Tänään onkin ihan hyvä päivä :) Ei jaksa oikeestaan mitkään murheet kiinnostaa, ainoastaan poimin vaan hyviä asioita päähäni. Näin voiski jatkua vaikka seuraavat 1000 vuotta. Elikkäs, pitäis varmaan kertoa jotain kivaakin, ettei mee aina angstaamisen puolelle :D
Maanantai:
Aamu alkaa loistavasti. Venailen bussia 4 tyypin kans bussiasemalla, mut kappas menee puol tuntia eikä bussia vieläkään näy. Eräs nainen sitten soittaa matkahuoltoon ja kysyy, että missähän mahtaa olla tämä meidän 6.40 lähtevä vuoro. Ei kuulu mitään ja selviääkin sitten, että kuski on nukkunut pommiin. Jengi ihan hermona sit siinä, ettei kerkee availee työpaikalla ovia sun muuta. Päätettiin hypätä taksin kyytiin koko kööri ja lähteä Lahteen. Poimittiin pysäkeiltä matkanvarrelta kaikki kyytiin pyrkivät ihmiset ja ilmeet oli sen mukasia, että "TÄH, taksillako sitä mennään" Sitten kouluun ja vielä ajoissa '-_- Koulun jälkeen kaupungille kattelee bilevaatteita viikonlopuks, mut ei oikeen tohtinu löytyä mitään. Sit venailin Jassua kaupungilla joku pari tuntii, mut se lähtiki käymään jossain Orimattilas, ni lähin kotio. Päivälläkin meinas bussi sit olla myöhässä ja meinasin ottaa taksin taas, mut tulihan se sieltä lopulta :DD Ilta menikin sitten kattelles leffoja ja dataillessa, luonnollisesti :)
Tiistai:
Kuten kaikki aktiiviset lukiat tietävät, mulla on ollu polvi paskana jo sitten heinäkuun. Noo tänään sain nukkua pitkään, sillä puol 2 ois tarkastusaika Hyvinkään sairaalassa. Käytiin prismassa kattelee joululahjoi ja sen jälkeen mentiin luonnollisesti mäkkiin safkaamaan isin ja systerin kans. Sit mentiin sairaalaan vaivaseks 5 minuutiks, ku lääkäri totes taas, et se paranee ajan kans. Sit ajeltiin takasin kotio ja lähettiin sit tupakanhaku/sikaflunssarokote/hammaslääkäriaika reissulla käymään. Terkkari oli täynnä pieniä muksuja ja pidin kivaa yhen pikkupojan kans ku vähä ilmeilin sille (luonnollisesti nauro tälle naamalle :DD) Sit kotiin ja taas datausta. Jätinpä sitten jälleen matikankokeen väliin, ku oli toi sairaalareissu ja lisää rästejä, Huoh. Nonii, siinä olikii kaikki tarpeellinen, nyt on bilefiilis ja viikonloppuna juhlimaan Helsinkiin. :)

2 kommenttia:

  1. en haluaisi olla pilkunnussija, mutta blogisi otsikossa/nimessä on kirjoitusvirhe =(((

    VastaaPoista
  2. Okei, täytyy korjaa tätä muutenki :DDD

    VastaaPoista