tiistai 25. elokuuta 2009

Road Trip

Matka alkoi Perjantaina n. klo 18 Mäntsälästä, kun Tero ja Henkka tuli hakemaan mut, Linnean ja Ritan. Siitä jatkettiin Lahteen, jossa Henkka kävi asioilla ja Tero alkossa. Sen jälkeen nokka kohti pääkaupunkiseutua. Ensimmäinen etappi oli Ohkola, josta käytiin hakemassa Hanski. Pysähdyttiin tupakalle ja autosta loppu akku, Great! Pojat työns ja muijat istu kyydissä, auto käyntiin ja saatiin matka jatkumaan kohti Helsinkiä. Sit Henkka meni hetkeks himaan, ku näytti olevan sen verran kyttiä liikenteessä ja meitä oli autossa kuitenki 6 ja me sit vietiin auto Teron duunipaikan pihaan. Sieltä automaatille hakee rahaa tytöille, et ne pääsee taksilla kotio. Sit ne läks ja me jatkettiin (ja Henkka liitty takas seuraan)

Käytiin mäkissä safkaa ja moikattiin Teron broidia Arskaa ja liityttiin sit niitten seuraan. Sit suunnattiin hesperianpuistoon ja kadotettiin kaikki seuralaiset matkan varrelle johku baariin. Mentiin puistoon ja siel oli Distortionin pojat soittaa musiikkia ja jengiä tanssimassa. Käveltiin eteenpäin ni näin sit yht äkkii Riinan istumas kivellä. Huutelin siin ja sit se vast tajus. Ne jutteli jonku ruotsalaisen jätkän kans siin ja me sit ruvettiin siin sönkkää jotain :D Riinalta puuttu yöpaikka, niin tarjottiin, että tulee meijän kans Arskalle. Sit käytiin jonkun aikaa tanssimassa, kunnes jotku jätkät pölli Riinan laukun ja lähettiin tekee ilmotusta pollareille, kun niitä sattu siel puistossa olee. Juteltiin siin varmaan joku puolisen tuntia niitten poliisien kans ja dokattiin siin nokan ees ja riinalla oli kova hinku piipaa-auton takapenkillä oleviin bisseihin. Mä taas käskin poliisisedän näyttää vähä pamppua ja näyttihän se, mut vähä eri pamppua :O :D Oli muuten hyvännäkönen poliisisetä ;) Hesperiasta taksitolpalle ja sielläkin jotain mähistiin, ku Riinaa vitutti se laukku. Taksilla Myllypuroon ja siellä viel palloiltiin hetki hereil ja sit nukkumaan.

Lauantaina päätettiin lähteä sinne Road Tripille. Tarjouduttiin heittämään Riina kotiin, mut se haluski sit vielä jäädä Helsinkiin. No, käytiin suurimpaan krapulanälkään syömässä mun lempiravintolassa Pekingissä (kalliossa). Syömisen jälkeen lähettiin ajaa Turun motaria, mut päätettiin kylttien perusteella lähteä Tampereelle. Mentiin aina sinne minne minä sanoin. Tässä lista ja selitykset mitä tehtiin ja mitä kävi missäkin paikkaa, joissa käytiin la-su :

HELSINKI
* Viimehetken vaatekauppakäynti Lauantaina. 2 min aikaa, ensimmäinen mekko mikä osu käteen. Ei kyllä ollu huono vaihtoehto. :) Sit viel 2 napakorua Cybershopista.
Sit Kampissa oli parkkihallissa tämmöi söpö pikkuauto, oli pakko ottaa kuva :D


NURMIJÄRVI
* tankkaamassa ja autosta loppui akku, TAAS! Joku Random tankkaaja ja Tero työns ja matka jatku :D

RÖYKKÄ
*Ensimmäinen paukku

KLAUKKALA
* Piti käydä yhen hyvännäkösen jätkän kans röökillä, mut se oli nukkumassa ku soitin, ni sanoin et me tullaan, mut sit se oli nukahtanu, eikä enää vastannu.

VANTAA
* Ihme kierros tehtiin takas Vantaalle, käytiin Flamingossa, ku en ollu koskaan käyny. Siellä oli tämmöi kaara, että sai taas kusta hunajaa:

HÄMEENLINNA
* Pari rinkiä ja jatkuu..

VALKEAKOSKI
* tyhmä pyörähdys vaan, joku päähänpisto.

TAMPERE
* No täähän oli kaupunkien kaupunki. Erittäin hyvännäköisiä miehiä liikenteessä, vieläpä mukavia. Päätettiin jäädä yöks. Kuningas alkoholi alko puhumaan, ku päästiin ajelee kaupungille (MOI! - Enkä ees tunne ketään) SIT MÄ SEN NÄIN! Ehkä upein auto (Hunday) mitä oon koskaan nähny. Sanoin Terolle et nyt pidetään kisa. Ajettiin vierelle, niin mitäs sieltä paljastu auton sisältä. 2 jätkää ja molemmat vielä hyvännäkösiä. Aloin sit flirttailemaan sen apukuskin kanssa ja sanoin Terolle, että noita seurataan, vaikka ne lähtis pois tampereelta. No ajettiin niitten vieres ja sen ne kyllä huomas. Ois ne halutessaan voinu kadotakki, ja yhes vaihees katoski, mut sit löydettiin ne, ku se auto nyt vähä sattu jätättää Mersun :DD Sit mentiin parkkiin ja neki tuli siihen parin metrin päähän parkittaa. Ootin et ne ois tullu siihen ihan viereen, mut ei tullu, vielä.

Sit ajettiin pari rinksaa ja joku niitten kaveri tuli siihen. Mentiin sit siihen ja avasin ikkunan. Kysyin et mitä te siihen jäitte, ni niitten piti heittää se kaveri Loveen, mut auto oli kakspaikkanen, ni se apukuski sit hyppäs meijän kyytiin :P Tarjosin sille Jekkubatteryä ja juteltiin siin jotain ja sit se hyppäs takas sen toisen auton kyytiin. Ajeltiin siin viel ja käytiin huoltsikal ostaa vanhoi autoi ja juteltiin siin. Sit mentiin parkkiin ku siel oli tulipalo jossain rakennukses. Sit kateltiin sitä autoo ja selviteltiin et koko roskaan on menny 50 000. Sit jätkien piti lähteä kotiin, ku kuskin muija ootti ihan päreinä kotona :D Kysyin Crisun (siis tää apukuski) Nroo ja sain sen.
Sit ne läks ja me mentiin varaa hotellihuone. Tai Tero meni sisään ja mä jäin ympäripäissäni istuu autoon. Äkkii sit huomasin et ei helvetti, AUTO LIIKKUU. Kässäri ei ollu päällä ja siitä Mersusta en löytänny mistään sitä, ku se ei ollu siin keskikonsolissakaan! No ohjailin sit sitä autoo ja väistelin tolppia ja vastaantulevia ja takana ajavia autoja :DD Sit se vihdoin pysähty alamäen päässä ja sain sen viel nätisti parkkiinki. Sit siihen tuli jotku kaks tyyppii (nainen ja mies) ja kysy et heitetäänkö ne johonki kämpille parin kilsan päähän kympistä. Noo lähettiin heittää ja sit jotain.. Sit sammuin autoon ja Tero ajo parkkihalliin ja lähettiin hotellihuoneeseen. Polteltiin viel pari savukkeet ihan vaan huvin vuoks ku oli savullinen huone.
Aamusta 2 tuntia suihkussa (siis todella ekologista), jonka jälkeen meikit naamaan ja hotelliaamiaiselle 4 tunnin yöunien jälkeen todennäköiseissä jälkihumalatilassa/krapulassa. Mentiin ottaa safkaa, niin rupes kuuluu tiskin toiselta puolelta tuttu ääni. Nostin katseen ja siinä ne oli. Elastinen ja Redrama! :D Tampereella oli ollu Blogfest, niin ne oli sitten samaisessa Scandic hotellissa. Redrama kysy Elalta, et miten meni loppuilta? - No siinähän se, heräsin suihkusta. :DDD Rajutfestit.com Sit menin röökille, juttelin ventovieraiden muijien kans Pyöröovista?!? , pakattiin kamat ja tehtiin valituslappunen. Sit kirjauduttiin ulos hotellista ja lähettiin auton kanssa heittää viel rinksaa keskustaan. Käytiin mm. Särkänniemen pihassa kattoo, kuin Tornado toimii ja sit päätettiin, et vittu, muutetaan tampereelle kämppiksis. Sit matka sai jatkua ja tekstasin siin sit viel Crisun kans ja kyselin et mitä ens viikonloppuna jne. :) Sit lähettin ajaa pois, kohti Turkua. (Tuli heti Crisua ikävä?, noo ens viikonloppua ootellessa.)

HERVANTA
* Sivistysvaltion takapiha (Julma-Henri ja Syrjäytyneet), pakko oli kävästä kurkkaa. Ihme mesta :o

Iittala
Kalvola
Lempäälä
-Melkein käytiin Ideaparkis, mut ei sit jaksanukkaan kiinnostaa.

Urjala
Humppila
- Huusin ihan täysii hiljasuuden yli humppilan kyltin kohalla. Humppilan piimää Pimppilän huumaa! Teron ilme oli näkemisen arvonen.

LOIMAA
* Kolari, auto ojassa, hälytysajoneuvot jo paikalla. Sitä kolaripaikkaa ennen oli iso kyltti, missä luki Viihtymisvaara. Olipa taas fiksun kyltin laittaneet. En kerenny ottaa kuvaa kyltistä enkä kolarista, Dääm!

TURKU
* Parit ringit ja piti käydä yhen Mikaelin kans tupakalla. Etittiin nettikahvila ja käytiin dataa n.15 min ja selvis, et se onkin Salossa mökillä. No ei siinä ketään, käytiin kattoo PosAnkkaa ja otin sen perseestä kuvia ja Tero soitti siin välissä mutsilleen. Turku oli aika käpy mesta, oli siellä nyt paikannimet kuitenki ihan kohallaan. Muokin kupitti.


Kaarina
Salo



MUURLA
*Pissalla lasitehtaalla ja ettimässä yhtä tiettyä snapsilasia Antille, kun luokkabileissä meni joskus semmonen rikki, ku krapulassa täris kädet niin paljon, ettei se pysyny mulla kädessä, ku tiskasin. Ei löytyny.

LOHJA
* Piti käydä röökillä Roopen kans, mut se oliki Stadis. Jatkettiin matkaa, ja Turun kupittaa oli jääny päälle.

Muijala
Vihti
Espoo
-Käytiin Teron työkaverin kans tupakalla.
Vantaa
Kerava

MÄNTSÄLÄ
*Kotona ollaan. Käytiin Linnean kanssa vielä tupakalla Lukiolla.

Maanantai aamu, reissun fiilistely. Maanantai ilta: Helsinki-Vantaa-Espoo-Vantaa-Helsinki-Kerava-Järvenpää-Mäntsälä, ohjeistuksella "kolmen risteyksen päästä vasen, jos ei saa kääntyy niin oikee." :D Sit taas Linnean kans röökille ja kotiin.

Tänään Tiistaina SalpausRock mm. Nrj aamupojat ja Uniklubi. Koulun kanssa sinne. Mitä vielä, ens viikonloppuna uusiks. Katellaan.

Sponsored by: KLF, Chesterfield, Jägermeister, Mc Donalds, Gina Trigot, Vero Moda, Cybershop, Scandic Hotels, Neste-asemat, Shell-huoltoasemat, Panini, Danone, Passoa, Coca-Cola, Nrj ym.

7 kommenttia:

  1. Vittu mikä jakishuora sä oot. Ämmäl on koko ajan joku jätkä tähtäimes ja sit kas kummaa kun niitä ei kiinnostakaan tollanen horo, sit itketään blogiin. Sit kaupan päälle vielä noi randomit kuvakekynät. huhhuh.

    "(Tuli heti Crisua ikävä?, noo ens viikonloppua ootellessa.)" oliko kenties jotain rakkautta ensisilmäyksellä? Jos "Crisu" on tossa yhdessä kuvassa sun kanssa niin ei voi muuta sanoa, kun että sulla on huono miesmaku! =DDD

    VastaaPoista
  2. miten sulla varaa noin usein hotellissa yöpyö ? vai maksatkos ite edes

    VastaaPoista
  3. onks sul noi pidennykset silleen tyhmästi van sivuilla vai ihan koko päässä ? :) mistä muuten ostit ne

    VastaaPoista
  4. - Jeps, olen mikä olen, enkä muuksi muutu. :D

    - Hotellissa yöpyminen EI ole kallista.

    - Tyhmästi sivulla :D Cyberistä ne muistaakseni o.

    VastaaPoista
  5. Hmm.. mikäs se on se jokaisen ihmisen oma elämä, oma tyyli, omat aatteet ja tavat.?

    VastaaPoista
  6. Paha lähteä sanomaan, kun oma elämä on vapaassa maassa kielletty. Ja jakis en kyllä missään nimessä ole, etin jotain vakavaa, vaikka tiiän ettei sitä ettimällä löydy.

    VastaaPoista
  7. Ja sekö tekee muuten musta jakiksen, et käyn moikkaa kavereita?

    VastaaPoista