keskiviikko 12. elokuuta 2009

Epäoikeudenmukaisuus

Miks se olen aina minä, joka vaihdetaan niihin täydellisiin vetyperoksidi blondeihin! Miks? Tai miks muo ei ylipäätänsäkkään koskaan onnista mies asioissa. "Et voi elää niiden kaa, mut et voi ilmankaan." - Kerrankin järkeviä sanoja Jare Henrik Tiihoselta.

Jatkoa klo 19.52: Tein nyt sit päätökseni ja aattelin vedellä haastavampaa linjaa ja lähtee ens vuonna ulkomaille (espanja) työharjotteluun. Aloinkin jo vihaamaan Suomea, tää nyt sentään on vaan pinta-alaltaan 338 419,31 km². Ja ihmisiäkin on vaan pari hassuu.

Ehkä yksinäisyyski kalvaa tässäki, mut silti olis aika eksoottista lähtee kattoo vähä joskus jotain muutaki ku Helsinki-Mäntsälä-Lahti vyöhykettä. Nytkii yksin kotona ja kaikki näyttäis olevan riippuvaista siitä, että missä Linnea on.. Tea on sit siel Kartanos, Nelli varmaan Byynin kans hiimuu jossain ja Laura varmaan Vilin kans..? Siinäkö oli kaikki? Jep, näillä sitten vissiin mennään, kukaan kun ei pidä yhteyttä.

1 kommentti:

  1. ehkä nämä vetyperoksidi blondit ovat tosiaan olleetkin täydellisiä tai ainakin täydellisempiä kuin tähti poskessa liikkuva jakis : )

    VastaaPoista