tiistai 18. elokuuta 2009

Iha yeej Monday.

Eilen oli ihan kiva maanantai. Kun koulu loppu, ni menin kaupunkiin (Triioon) kattelee vähä hiuspidennyksiä. Sit Linnea soitti ja sano et ne pääsee kohta koulusta ja sit Mäkkiin. :D Sit safkattiin ja Tero soitti et se on tulos, mut kesti, ku matkalla oli hajonnu rengas. Sit hypättiin kyytiin Amarillon edestä ja lähettiin kaupan kautta Mäntsälään. Siel heitettiin Linnea kotiin ja joku sen luokkalainen Rita assalle. Sit käytiin P-Shellillä ja St1:llä tankkaa. Sit Linnea soitti et lähetään kattoo Tiian jalkkispeliä Monarille. Käytiin hakee Linnea kotoolta ja mentiin sinne peliin, mut Tiialla ei ollu pelioikeutta joidenki paperi siirto hässäköiden vuoks.

Tiia hyppäs kans kyytiin ja lähettiin munkittaa assa-vanha ässä kiesiä. Huudeltiin jotain Linnean eksälle ja flippailtiin muutenki niin, et Tero sai hävetä silmät päästään :D Sit heitettiin Tiia kotiin ja kävästiin Lukiolla röökillä ja Linnea lähti siitä sitten kotio. Ajeltiin siin sit ja näytin Terolle hienoja taloja Mäntsälässä. Sit nähtiin viel Linneaa terkkarilla ja juteltiin ihan asiallisia henkeviä siin. Sit juteltiin viel Teron kans henkevii hetki ja sit se heitti mut kotiin. Kotona sit melkeen samantien nukkumaan.

Tänään sitten koulussa plaaplaaplaa Liiketoimintasuunnitelmia plaaplaa. Vois kehittää jotain. Miehiä grrr.. Viikonloppu tulee olee vissiin aika JEB! Näqmo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti