sunnuntai 16. elokuuta 2009

Taas yksi normaali ilta.

Illan suunnitelmat oli vähän hukassa, mut kyl sit jotain keksi. Aluks otettiin häppää täs kotona ja mä mietin, et lähenkö yhen jätkän luokse Lahteen, mut sit se jäi vaan ja lähettiin taksilla koko perhe Julian ja Jukan kämpille. Mentiin sinne ja jotain yritettiin pelästyttää ne, mut en sit tiiä onnistuttiinko. Istuttiin hetken aika iltaa siinä, kunnes systerin puhelin soi, mut se ei ollu kuulolla, ni päätin vastaa siihen. Pukkilan Valtteri soitti ja kysy sitte että lähenkö sälinkäälle jos ne tulee hakee mut. No tottakai mä tuun!

Linkkasin siit Myllymäen koululle ja joku Otto tuli hakee mut. Sit käytiin P-shellin kautta hakee tupakkaa ja sit ajettiin sinne sälinkäälle. Koko saatanan omakotitalo täynnä pyyhkeet pääl olevia jätkiä (valitettavasti ei mistään ulkonäöllisesti parhaimmasta päästä, mutta mukavia). No sit otin kuppia siel ja yks niist jätkistä teki kuolemaa siel ja laattaili ni annoin sille lempinimen Kuolonkorina. Sit juotiin jekkua ja kattelin ku jätkät paini siin. Sit lähettiin minä, Vallu ja Kuolonkorina taksilla pois jotain 3 pintaan ja ne jätti mut kotio ja jatkovat ite taksilla Pukkilaan.

No pääsin sit kotio ja säikähin aivan vitusti ku tulin ovesta sisää. Meijän eteisessä roikku henkariin hirtetty vauvanukke joka viel siinä humalatilassa näytti ihan oikeelta vauvalta. Sil oli silmät ja suu laitettu Jesarilla tukkoon ja siinä se roikku keskellä eteistä. Mulla on hirvee nukkekammo, joka viel tehosti tätä hirvittävää kotiintuloa. No olin sitten yksin kotona, ku muut oli sit jossain vaiheessa päättäny lähtee sielt Julialta Baariin. Lopuks sain itteni rauhoteltuu ja kävin nukkumaan, uskoen, ettei tämä nukke käy kimppuun yön aikana.

Aamusta heräilin siinä 12 aikoihin ja ihmettelin vierasta ääntä keittiöstä, joka kuitenkin kuullosti niin tutulta. Päätin varmuuden vuoks heittää vaatteet päälle, ettei tuu mitään yllätystä, jos se oiski ollu joku vieras. No löysin tieni keittiöön ja kokoonpano oli keittiönpöydän ääressä tämä: Iskä, sisko Jenni ja ?systerin ex-poikaystävä?. Ihmettelin vähän, mut en kauaa, oli niin nälkä ja pakko oli vetää jotain krapulamättöö. Sit loikoilin sohvalla ja katsastin ehkä sadattaviidettämiljoonatta kertaa Sinkkuelämää-leffan. Sit en ookkaan vissiin muuta saanu aikaseks. Kohta todennäköseen lähen Linnean ja Tiian kanssa ulos, josko sitä vaikka sitten kehittelis jotain muutenkin niin tylsistyttävään krapulasunnuntaihin. Näqy mo! <3

p.s Ois mulla kuviakin laittaa, mutta kameran piuha on jostain sattuneesta ryyppyreissusta jäänyt Sandran luokse, niin saan sen, kunhan joskus muistais tuoda/ jos muistaisin pyytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti