maanantai 27. heinäkuuta 2009

Mietiskely.

Nyt, kun mulla on aikaa miettiä kaikkea maan ja taivaan väliltä, niin on tllut sitten mietittyä oikeen urakalla. Tämmösissä tilanteissa myös katumus on aika yleinen tunne, siis ihan kaikkea kohtaan, ei vaan tähän äksidenttiin liittyviin juttuihin, vaan myös äksidenttiä ennen olis voinu tehä joitakin asioita toisin, vähän enemmän järkeä käyttäen.

Ei oo tapana "esineellistää" mitään tekoja tai ihmisiä. Menen juttelee, jos on mielenkiintonen ihminen, siinä kaikki. Oon vaan tottunu erikaavan miehiin (ja naisiin) , jonka vuoksi kuvittelen kaiken nykyään niin pinnalliseks. Ja mulla on itseluottamusta, millon liikaa ja millon liian vähän, mut hei, jokainen kaunis omalla tavallaan, oli sisäisesti tai ulkoisesti.



And YOU! Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti