sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

60 ja nimenomaan juhlajulkaisu. :D

Anteeksi pienestä postaustauosta, mutta sillekkin on syynsä. :D Eli lähdettiin tosiaan Sandran kans radalle keskiviikkona. Aluks palloiltiin Sandralla ja sit lähettiin kaupunkiin päin kävelee, matkassa meni vaan joku 2 tuntii, ku oli niin monta juoma taukoo. Sit päästiin kaupunkiin ja aateltiin, et mennään Cheriin, mut siel oli ihan hullun täytä, joten kävästiin Public Cornerissa ja siitä sitten vaihettiin May Dayhin. Tilattiin paukut, eli mitkä muutkaan, ku Jekkubatteryt. :D Noo sit pöytiin istuu ja juomaa. Sit vähä tanssii ja sillä saatiin ilmasia paukkuja. No sit tuli pilkku ja kaikki muut lähti. Tukeva humala pääl jatkettiin tanssimista, ite saatiin valita biisit, saatiin ite käydä tiskin takana vääntää paukkuja ja voitiin vastoin lakia vielä polttaa sisälläkin. No sit tanssittiin siel semmosessa humalassa, etten ainakaan minä ollu ennen nähny. No sit tuli joku humalainen päähänpistos tanssiessa, et nostetaanpa jalka semmoselle korkeelle baaripöydälle. Heitin jalkani siihen ja sit kuulu RUKS! :DDD Tipahin lattialle huutamaan ja pitämään jalasta kii. Soitettiin hätänumeroon, et ambulanssin sais, ni jumalauta teki mieli huutaa siihen puhelimeen, ku käskivät soittaa TAKSIN! En mä mitään taksia tarvinnu, ku ambulanssin! No soitettiin sit kuitenki taksi ja baarin omistaja kanto mut taksiin. Sit lähettiin päijät-hämeen keskussairaalaan ja siel pihal sit mut kannettiin pyörätuoliin ja tuolilla rullailtiin jonkun aikaa siin. Sit sängylle makaa ja siihen tuli jotain paskantärkeitä lääkäreitä sörkkii mun polvee. No huusin siinä ku tapettava sika, ku sattu niin vitusti. Kuutisen tuntia olin Päksissä, kunnes mut siirrettiin ambulanssilla Mäntsälän terveyskeskukseen. (terveyskeskuksen ateriakokonaisuus) Sit siellä viel 4 asti iltapäivään ja sit kivuliaasti kepeillä linkaten autoon ja autolla kotiin. Nyt neljä päivää maannu sängyssä tai ollu muuten vaan tekemättä yhtään mitään järkevää. Päivien kohokohtina ovat toimineet vessaan pääsy, syöminen, nukkuminen ja tän päivän kohokohta oli nyt se, et sain raahattua itteni koneelle, kirjottaa tätä. :DD Katsokaas, asioilla on tärkeysjärjestys, en meinannu edes syömään mennä, ku linkkasin koneelle :DD Muo nyt vaan sattuu naurattaa, ku ei oo ennen sattunu mitään ja sit se oli viel tommonen SuperKänniäksidentti :DDD Oottakaas, kun tää jalka paranee :P Hauskaa oon pitäny mm. tämänlaisesti. Ja tällälailla hassutellut lehtien henkilöillä, vääntelemällä naamoja eri asentoihin. Lähinnä itkeny ja nauranu, mikä on aika sairasta, kun sitä jatkuu koko päivän. Hullua hommaa koko touhu, mut eilen nauroin viel katketakseni Muumeille, ku ne jollain aikakoneella veteli pitkin maita ja mantuja. :D Haluun Denisin tänne muo lohduttaa, ja kyllä muutkin saa tulla muo kattoo, kaikki vieraat on tervetulleita, kuhan vaan piristätte muo. :) En varmaan poistu koko päivänä koneelta, on tää sen verran hauskempaa ku sängyssä makaaminen, luonnollisesti. :D

3 kommenttia:

  1. öö ei neiti tainnut ymmärtää tuon ambulanssin kanssa että eihän sitä tietenkään haluttu soittaa sinulle koska tuollainen pentu on baariin päästetty niin millasita paskaa baarille tulisi kun aivan ympäripäissäään oleva teini viedään baarista ( joka on siis yleensäkin k18 ylöspäin oleva paikka ellötkö sitten ravintolaan ole kyseistä paikkaa sotkenut)
    ps. sinun vaatekokonaisuus on kuvassa aika järkyttävä ja melkeinpä suoraan joltain mauttomalta pikkuteiniltä -90 luvulta.
    onneksi tämä ei enään muotiblogi olekkaan vaikka yritätkin ehkä hieman käännyttää kun laittelet ostoksiasi tänne mitään pahaa siinä ei ole mutta pliiis ei tolla ¨muotitietoisuudella¨ muotiblogia. kiitos :)

    VastaaPoista
  2. ainiin unohdin. jätä pliis nuo saappaat pois : DDDDDDDDdd

    VastaaPoista
  3. omapa on blogini, kirjoitan ihan mitä mieleen juolahtaa. älä lue jos ei miellytä, äläkä katsele kuviakaan, jos ei miellytä. jokatapauksessa taitaa olla jotain muutakin hampaankolossa, ihan henkilökohtaisesti, kun noin rakentavaa kritiikkiä jaat? jos itse soitin ambulanssin, niin hätänumerossa kertoivat tämän ambulanssivajauksen ja käskivät soittaa taksi, joten sillä ei ollut mitään tekemistä mun alaikäisyyden kannalta.

    VastaaPoista