torstai 3. joulukuuta 2009

Mjauu

Kotiuduin töistä, siivosin ja asettauduin koneelle. Nyt kuuntelen Astrixin vanhoja ja "muistelen menneitä", ihanku olisin kuullu näitä ennenki. :D Täytyy vähän kyllä sivistää vielä ittensä. Ja ahh, tässä se ihanuus nyt on, Astrixin keian lippu. Eikä ollu ees paha hinta.

Ja sitten joku pyys laittamaan kuviakin tänne, niin eiköhän tuo onnistu, suurin osa lukijoista kun vaan on nähny jo mun pärstää sietämiin. Tässä kuitenki tuore pic, josta näkyy kyseiset maanantaina ostetut piilarit ja uus tähtikuviointi, ihan vaan testinä.

Ei vaan osaa päättää, että timantit vai tähdet tonne keikalle?

5 kommenttia:

  1. timantit :) mutta miten toi lippu on k18 ?

    VastaaPoista
  2. Joo mäki oon vähä timanttien kannal. :) Sisään ratsastetaan, vaikka nyt tapahtuma onki k18, mut eiköhää sitä taas mennä, niinku aina ennenki :) "Ratsastetaan sisään, sisään ratsastellaan, hevosella pällistellään, kavioilla kopsutellaan" :D

    VastaaPoista
  3. siis onks sulla väärennetyt paperit tai lainaatko joltain? :) vai miten pääset noin usein kaikkiin k-18-baareihin yms?

    T: Hanna

    VastaaPoista
  4. Ilman papereita meen ja joskus lainaan. Ku livenä näytän kuitenki hitusen erilaiselta ku kuvissa ja oon enemmän asianmukasis vermeissä ku viikoilla :D

    VastaaPoista
  5. Ja kohtahaa se tulee jo 18 täytee itelläkii :)

    VastaaPoista