keskiviikko 2. joulukuuta 2009

मोइक्का!

Aii kato perkele, pitää tännekkii päivittää kuulumisia. Eli viikonloppuna oli synttärit, jotka meni kyllä ihan supermallikkaasti "sivistyneesti siemaillen" :D Eli perjantaina suunnattiin Stadin yöhön with Tero.

Mentiin Amarilloon pistämään jalalla koreeks ja ensimmäisenä mentiin BJ-pöytään, toki tiskin kautta. Juoma maistu ja oli paljon tuttuja, kuin myös uusia tuttuja. Terveisiä tähtitytöltä, rakkaat! :) Huuruissa lähettiin ennen pilkkua moikkaa jotain Teron frendiä myyrmäkeen Red Onioniin, mut ei me sitä koskaan löydetty ja matkastakin maksettiin jotku 40 e :D Sit taksilla Jäkeen ja nukkumaan.

Aamusta kotio ja sitte attelin, et lähetäänpä heittää munkkia Lahteen. Bussilla sinne ja pari rinkiä, kunnes kuski väsähti ja siirryttiin Villelle sisätiloihin. Sit piti lähtee korsoon moikkaa Stegua, mut jurri+kyytiongelma jättivät mut sille tielleen, joten päätin suosiolla luovuttaa ja mennä Villelle jatkaa keittoo ja sit jossain välii nukkuu. Sunnuntaipäivämeni kans Villellä ja se olikin se virallinen synttäripäivä, mut ei kyllä kuppi maistunu dunno, mikshä ? :D Juotin loput juomani Henalle ja päätin raitistua, ainaki ens viikonloppuun saakka.

Maanantaina aamulinkulla kotiin ja sit stadiin shoppaamaan. Ostin kauan hamutun Astrixin keikan lipun, takin Ginasta ja black out-piilarit Cyber Shopista. Homona massii, mut hei synttärit on kerran vuodes <3

Tiistaina loikoiluu, eli virallinen rapsakka päivä ku ei kerenny maanantaina pitää. Ja Keskiviikkona, ah! Työharjottelu alko Mäntsälän Seppälässä, et tervetuloo vaan ostoksille :) Oli kyl ihan kivaa, opettelin kassan ja fiilis oli ku kotonaa :) Kyl hymyssä suin huomenki sinne. Btw, en viikonloppuna Pikkutuhmat pikkujoulut, et mo! :)

2 kommenttia:

  1. täällä blogissa ei oikein kuvia näy. olisi mukava jos laittaisit vaikka itsestäsi jotain asu- /tilannekuvien tapaisia : )

    VastaaPoista
  2. Voishan sitä rupee laittaakki, pääsee vaan välist unohtuu :) Asukuvia en kyl jaksa, koska mul on niin omaperänen tyyli, et oon aika varma, ettei ketään kiinnosta siihen samaistuu. Tää kun ei kuitenkaan oo muotiblogi :)

    VastaaPoista