tiistai 8. joulukuuta 2009

Mietippä

Kun vihaat jotain ihmistä, ootko miettiny että miks? Siitä ettet tunne sitä vai siksi, ettei se käytä samoja vaatteita/meikkejä/kenkiä/asusteita ku sinä vai ettei se tue sun elämänaarvojasi, ihan vaan siksi, koska sillä on omat? Erilaisuuttako me kaikki vihataan?

Ja jos olisin samanlainen pissis ku kaikki muut, olisin angstaamassa teidän kommenteista omassa huoneessani, että kun kukaan ei rakasta muo. Kyllä mä sen tiedän, että joku rakastaa, vaikka välillä tuntuukin siltä, että on yksin kaiken paskan keskellä. Että se olen juuri minä, jolle kaikki kasataan niskaan? On hyvin vaikee olla erilainen, ku jengi painostaa olemaan niin samanlainen.

Et saa tehdä sitä, et saa tehdä tota, koska kukaan muukaan ei tekisi niin. Oon loputtoman onnellinen tästä sananvapaudestani ja luotan siihen, että vielä on ihmisiä, joita massa ei oo muokannu ja vieny mukanaan. Normaali on silloin, kun on oma itsensä, ei mitään muuta.

Kommentoikaa ja käyttäkää sitä sananvapauttanne. Ja ne aivopestyt valittajat voivat olla hiljaa, sillä tämä oli juuri teille. Miettikää ja hävetkää.

5 kommenttia:

  1. "jos oisin samanlainen pissis ku kaikki muut" mitä? Ketkä kaikki? Minäkin? :o

    Luuletko todella olevasi jotenkin massasta erottuva luurankohanskoinesi ja värillisine piilareinesi (jotka molemmat olivatkin erikoisia öö noin 10 vuotta sitten ja nyt niitä näkee päivittäin katukuvassa)

    Jokainen meistä on toki erilainen yksilö, mutta sinä et ole yhtään sen erikoisempi tai kummempi, puhumattakaan parempi henkilö, kuin esimerkiksi tavanomaisiin nuortenvaatteisiin pukeutuva tyttö, joita ilmeisesti kutsut pissiksiksi? Valitat täällä, kuinka ihmiset haukkuvat sinua ilman syytä, mutta samalla haukut toisia jatkuvasti ja se loukkaa esimerkiksi minua, "massapissis"-lukijaasi, joka ei koskaan ole sinua haukkunut.

    Onko SINULLA oikeus sitten leimata "massan muokkaamat" tytöt pissiksiksi? Jos joku haluaa pukeutua ja (käyttäytyä) pissismäisesti, hänellä on täysi oikeus siihen. Et ole millään lailla parempi, kun sanot, että sinulla on oma tyylisi eri asioissa, etkä ole mennyt massan mukana.

    P.S. Kotipaikkakunnallani joka viides nuori vastaantulija näyttää lähes sinulta. Olet tyypillinen ErNu (=erilainen nuori, joka kuvittelee erottuvansa massasta esim. pukeutumalla shokkityyliin ja omaavansa oman tyylinsä, vaikka itsekin olet eräänlaisen massan muokkaama) Totuushan on, ettei nykymaailmassa kukaan voi omata uniikkia tyyliä, ei "pissikset", et sinä :)

    P.P.S. Minulla ei todellakaan ole mitään tyyliäsi tai asenteitasi vastaan, mutta ole kiltti äläkä hauku ketään pissiksiksi ja valita siitä, kuinka joka toinen nuori on täysin massan muokkaama. Itse he kuitenkin ovat tyylinsä valinneet, kuten sinäkin. Muista kuitenkin että esim. pukeutumistyyli ei kerro ihmisestä paljoakaan. "Pissis" ei ole ison pahan massan muokkaama hirviö, vaikka tekstistäsi sellaisen kuvan saakin :)

    -Mia

    VastaaPoista
  2. Pakko kertoa vaan se, että tää pisti miettimään.

    Toisaalta annan vain samalla mitalla takaisin, kun mitä musta sanotaan. Mut sulla on oikeestikkin jotain kerrottavaa, jotain vähän elämää suurempaa tossa sun kommentissa oli, ku se sai mutki miettimään (koska en yleensä mieti mitään sen kummemmin/tarkemmin, vaan teen vaan)

    Toivottavasti et ihan kauheesti ole loukkaantunu mun teksteistä, mut ainahan joku loukkaantuu jostain ja aina ei kaikista tykätä.

    Joskus vaan tuntuu, että muo pidetään täytenä läppänä, eikä se oikeen nostata kenenkään ihmisarvoa. Toisaalta olen niin heikko ja maanrakoonlyöty, ettei mulla ole mitään muuta sanottavaa sun kommenttiis, ku ISO KIITOS! :) Lisää tämmösiä.

    VastaaPoista
  3. joo toi oli hyvä viesti. Osaatko vastata siihen ollenkaan?

    VastaaPoista
  4. tuleeko tää blogi koskaan enää eloon? :(

    VastaaPoista
  5. Pitäsköhän mun pistää ihan uus blogi pystyyn, näitten kaikkien teinivuosien (ja vielä jatkuvien teinivuosien :D ) jälkeen. Voikun oon ollu angstinen tyttö :D T. Nonnaliini
    P.s en kyllä muista enää salasanoja tms. joten taidan tehdä jossain vaiheessa uuden blogin, eipä mulla muuta :)

    VastaaPoista