maanantai 26. lokakuuta 2009

Elämän arvot - jatkoa...

Kuten jo satuin huomaamaan, ihmisiä kiinnostaa, että miksi en kirjoita maailmanrauhasta plaaplaaplaa. No minäpä kerron kun ei edellisessä tekstissä saanut kaikkea tätä selville, koska sillekkin lupasin jatkoa antaa. KYSYMYS ON HUOM SIITÄ, MITÄ MINÄ ARVOSTAN, ei siitä MITÄ MUN PITÄISI ARVOSTAA.

Mun mielestä on vähintäänkin tekopyhää arvostaa jotain maailmanrauhaa, kun sellaista ei tulla koskaan saavuttamaan tässä universumissa. Tämä olkoon minun mielipide, mutta samalla karu totuus. Aina löytyy vaan yksinkertaisesti joku munkaltanen sekopää, joka loppujenlopuksi onkin eri mieltä massan kanssa, josta syntyy riitaa ja riidasta vähän isompi riita, jos alkaa valtiolliselta kannalta miettimään. Tämä sekopää saa sitten ideoilleen annattajia, joista syntyy näitä järjestöjä, jotka aiheuttavat kapinoita ja vallankumouksia.

Lisäksi arvostan aika helvetisti terveyttä, koska itelläni on ollu kuitenki 3 kk jalka paketissa ja kun vihdoin pystyn kävelemään ilman ihmisten "syyttäviltä näyttäviä" katseita, voin taas olla onnellinen siitä, että tahdonvoimalla selvisin joka aamu kivusta huolimatta sängystä ylös.

Perheestäni en puhu tänne mitään, koska se ei kenellekkään tule koskaan kuulumaan, muutaku vaan läheisimmille ihmisille.

Ja sitten siitä rakkaudesta. Mikä helvetti minä olen siitä kertomaan. Ennen tätä niin kutsuttua jakorasia-elämääni, arvostin sitä viellä, mut jan myötä huomasin, mitä mulle alettiin tehä. Luottamus ihmisiin syöpy aika pahasti, etenkin miehiin. Kuvitteleppa omalle kohdallesi tilanne, kun olet löytänyt jotain ihanaa ja haluat pitää siitä kiinni. Ensimmäisen riidan jälkeen hän ei ota yhteyttä 3 päivään, jonka jälkeen huomaat hänen seurustelevan jo toisen kanssa. Yrität uudestaan 2 kk päästä, toisen miehen kanssa, mutta huomaat luottamuksesi olevan epäkunnossa. Yrität ja yrität, muttet saa tunteita syttymään, joten päätät lopettaa suhteen. Yrität monta kertaa kesän aikana, mutta huomaatkin miesten olevan vain pillun perässä. Alat loppujenlopuksi elämään siinä uskossa, että ne kaikki ovat pillun perässä. Löydät jälleen uuden, josta haluat pitää kiinni, muttet enää huomaa että mustasukkaisuus syövyttää suhdetta. Hän ilmoittaa 5 päivän puhumattomuuden jälkeen, ettei homma toimi niin. En ymmärrä, mitä tein väärin. Nyt ymmärrän. Nyt oon löytäny jotain semmosta, johon pystyn luottaa, niinku ihmisen pitäis luottaa. Toivon todella, että tästä tulee pysyvää.

En nyt jaksa sen kummemmin höpöttää.

11 kommenttia:

  1. voi ei millaisesta riidasta oli oikein kyse kun kolmeen päivään ei puhuttu ? olen kyllä tosi onnellinen kun olet vihdoin löytänyt sen oikean :)

    VastaaPoista
  2. '' Tämä olkoon minun mielipide, mutta samalla karu totuus.'' ====DDDDD THE DICTATOR.

    On se hauska kuulla kun meidän oikein oppinut ja paljon opiskellut Jonna kertoo näistä elämän tosiasioista. Maailmanrauha nyt on melko abstrakti käsite, mutta tietenkin jokainen ihminen voi omalla toiminnallaan edesauttaa järjestystä ja sitä että muillakin ihmisillä on täällä hyvä olla. Sen pitäisi olla tavoittelemisen arvoinen asia, eikä jonkun bilemeikin tai sen, että on uudet kuteet joka bileisiin. Oletkohan kuitenkin ymmärtänyt tämän arvo-sanan väärin. Ei sun elämän pohjimmainen tarkoitus voi oikeasti mielestäsi olla joku bilehömpötys. Kaikkihan nyt tykkäävät bilettää mut kyllä jokaisessa ihmisessä nyt vähän enemmän sisältöä pitäisi olla.

    VastaaPoista
  3. anonyymi 1

    se oli täysin tavallinen riita, jos en väärin muista, lähti niinkin pienestä asiasta ku joku videon vuokraus.

    anonyymi 2

    kuules nööli, en ole tänne tullut ylipäätään kirjoittamaan maailmanrauhasta, mut jos semmosesta haluut lukea, niin siirry ihan toisille sivuille, koska mun blogi käsittelee mun elämää ei sun.

    ja tottakai olen oman elämäni diktaattori :D ja siinä olet väärässä, että kaikki tykkäävät bilettää. pistetääs oikeen kampissa galluppi pystyynkeskenämme ja katotaan kuinka moni viettäis mielummin koti iltaa.

    VastaaPoista
  4. ja viellä anonyymi 1:selle

    oli kommenttisi kuinka hyväntahtoinen tahansa, on pakko tähän väliin mainita, etten luettele ihmisiä "se oikea" jne. joko ihmisellä on kumppani tai ei, mut ei se tarkota sitä et se ois loppuelämäs sun kans, ku mitä vaan voi tapahtuu.

    VastaaPoista
  5. oot vielä niin lapsi
    älä yritä olla muuta

    VastaaPoista
  6. ^^hah ai meinaatko tossa ettet muka olisi lapsi. jos lukee vähän sun lapsellisia kommentteja anonyymeille jotka ovat siis tyyliä ¨tollaset ihmiset pitäisi tappaa¨
    ja niin ei naama tosiaan näytä yhtään sitä 14 vuotiasta vanhemmalta

    VastaaPoista
  7. :o anteeksi korjaus edelliseen oletkin 16

    VastaaPoista
  8. tai no aivan sama kuinka vanha en ole tietojasi oikein lukenut

    VastaaPoista
  9. Kukas on väittäny etten ole lapsi? Eipä kukaan, sitä tuo mun kommentti tarkottaaki, että tietäisittepä vaan kuinka lapsi. Kuinka lapsellista sitten on tulla sätvimään toisen elämää blogiin? Jokainen voiki mennä sitte itteensä.

    VastaaPoista
  10. Kohta käy niin, että mielenkiintosempi lukea näitä kommentteja sulle ku sun omaa blogias..

    No juu, näin jonnan ystävänä tiedän ettei hänen elämän pohjimmainen tarkoitus ole mikää lainaten "bilehömpötystä". Se, että se on jonnan tapa nauttia elämästä ja varmastikki arvostaa sen tapaista toimintaa, niin kyllä.

    Niin ja tämä päteminen, niinhän täällä kommentoidaan enimmäkseen. Esim. mitä sanat tarkoittaa, mikä sana/lause ei voisi olla postauksen otsikkona jne.

    Näin kun jonna itsekkin kirjoittaa "..koska mun blogi käsittelee mun elämää ei sun."

    ..Ja vaikka mitä muuta, että sellasta.

    - laurean

    VastaaPoista