tiistai 29. syyskuuta 2009

Sairaala Maanantai ja Alá Carte Tiistai sekä Shoppailu Keskiviikko

Maanantai
Aamusta klo. 5 ylös ja 6 aika ajamaan Hyvinkään sairaalaan polven tähystykseen. Matkalla meinattiin ajaa hirven kanssa kolari, kun vaan sen kankku näky, kun se hyppäs 80km/h vauhdissa eteen. Jarrut lukkoon ja matka jatku. Kello 7 päästiin ilmoittautumaan respaan ja siitä vaihtamaan sairaalan kuteet päälle, toki tyttömäisen pinkit :) Sitten aulaan odottamaan ja lukemaan
Sit joku hoitaja tuli antaa mulle leikkausta edeltävät rauhottavat ja rupesin nuupahtelemaan aulan lämpöön. Lääkärin kanssa vielä juttelin hetken jalan liikeradasta ja siitä, nukutettaisiinko vaiko laitettaisiin selkäpuudutus. Valitsin jälkimmäisen ja sen jälkeen mut roudattiin leikkaussaliin nro. 6.

Mulle laitettiin tippa käteen, jonka kautta myös 3 putellia jotain super rauhottavaa. Sit olinki ihan töttöröö ja mun käskettiin kääntyy kyljelleen kippuraan. Tunsin vaan piikin menevän selästä sisään ja sit katos tunto tisseistä alaspäin. Hoitaja käski heiluttaa varvasta ja nostaa jalkaan, mutta siitä ei luonnollisesti tullu yhtään mitään. Leikkaus alkoi ja tuijottelin tunnin ajan hieman hihitellen katossa olevia pisteitä. En muista nukuinko, mut ainaki havahduin yhessä vaiheessa ku muo jo kärrättiin heräämöön. Sinne menin omaan soppiini ja hoitsu kyseli vointia, mut kesti hetken aikaa sanoo et ihan hyvä. Sit nukuin parisen tuntia ja havahduin siihen, ku vieressä oleva jätkä höpötteli jotain vaikka se oli nukutettu ja se vasta heräili.

Itelläni oli vieläkin ihan tökkelö olo, joten päätin pyytää jotain trippiä, mut sainki samaan syssyyn lisää kipulääkettä. Sit mut siirrettiin heräämö 2 kattoo jotain talousdokumenttia, joka kiinnosti aivan sairaasti :D Sit söin siellä ja sainki jo soittaa hakijan ittelleni. Sieltä tuli sitten Linnea, Tiia, Jenni ja Iskä. Kotio ja jotain säätöö emt. Sit plaah, ei vissiin päivässä ollu muuta ihmeellistä.

Tiistai
Aamusta 10 kouluun, koulusta kotiin, kotona otin kuvat esittelemättömistä ostoksista sekä juustopartyt ja passoa. Esittelen ne seuraavassa blogissa.

Keskiviikko
Koulussa esittelemässä Liiketoimintasuunnitelma, jonka jälkeen Mäkkiin ja siitä kiertelee vähän Triion liikkeitä ja sit äiti tuli hakee siitä kulmilta ja lähettiin Kärkkäisen sikapäiville. Eli lisää ostoksia kuvattavaks, nekin laitan tossa seuraavassa postauksessa kun jaksan. Nyt ei jaksa, ku kello jotaii 2 yöllä ja voi painuu pehkuihin. Huomenna vapaapäivä ja tietokone siirrettiin sitten loppujenlopuks omaan huoneeseen. Tosin olipa järkeä, vähän yli viikko ja en asu enää tääl :) Kolme sinkkunaista saman katon alla, dääm ku nice :) Nyt jotain sählään viel taustakuvien kans ja sit nukkuu, öitä kaikille. :)

p.s Aamulla nukutaan pitkään, siivotaan ja sit vaihtuuki jo perjantaiks, tervetuloa 53 years of total black out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti