maanantai 21. syyskuuta 2009

Kermaset partyt

Oli ehkä parhaimpia elettyjä viikonloppuja. Perjantai päivä alkoi koululla, jonka jälkeen lähdin railakkaasti hyristen Keravan junaan ja siitä sitten Järvenpäähän. Teron kämpille menin sit laittautuu, ku avainki oli. tero tuli duunista jossain 7 maissa ja sit viel tehtiin joku uli pyörähdys Lahen kautta. Sieltä teleportattiin ittemme auton kans parkkiin Stadiin, siihen Redroomin eteen. Käpättiin sit Hesarille ( Helsinki Clubille) ja saman tien Tanssilattialle, hyvien pohjien siivittämänä. Sit pienesti tyhjää...

...Sit Black Jack pöydässä vetelin jotaai potteja ja keräilin rintsikoihin pelimerkkejä "muistoks". Juomiinhan nekin siitä loppujenlopuks meni, jotain Long Islandii yritin tilailla, mut eihän niiltä löytyny kaikkia aineksia, tai jotain muuta sählinkiä siinä oli, ni otin luonnolliseen Jekun. Sit taas tyhjää...

...Jack pöytä oli tyhjennetty jo pariin otteeseen ja siirryin narikkaan iskee portsaria. Ilta oli muutenkin aika -Villetäyteinen-, joten eiköhän senkin nimi ollu Ville. Pummin nron ja kyselin mahdollisista seuraavista työvuoroista, josta selvis, että tämä kuumis onkin oikeelta ammatiltaan hieroja. Sit näin yhen tutun Tampereelaisen, joka sattumoisin oli nimeltään Ville. Sillä oli sen kaveri mukana, hänen kaimansa Ville.

Sit juttelin siin aulassa Linnean kans puhelimessa, mut puhelu loppu lyhyeen, ku näin jotain niin helmee, et sanoin vaan " sori, täytyy lopettaa, mä lähen iskee ton." - itsevarmuus aika huipussaan, mut hei tässä sitä viel ollaan. Sit menin sinne tanssilattialle sen kans tanssii ja sain kehuja silmistä. Jotain Dirty Dancee siin säädettiin ilman paitoi ja jotain. Sit kysyin oisko mahdollisesti tulossa bileiden jatkoille ja mahdollisesti saisinko kysyä nimeä...VILLE.

Clubi sulki ja jengi rupes siirtyy jatkoille Playgroundiin. Kaikki jäi viel pihalle pällistelee ja siin tuli joku myräkkä, ku joku jätkä vetäs muijaa pommilla naamaan ja se tipahti. Sen jälkeinen tilanne näytti vähän siltä, ku muurahaispesään ois heitetty sokeripala. Sit tanssipartnerini Ville halus lainata mun kävelykeppiä tähän tilanteeseen ja mielihyvin lainasin sitä katsoessani kaikkien juoksevan sen lyöneen jätkän perään. Sit se oli kuulemma menny jonku toisen baarin eteen myräköimään ja olinapannu jotain ihan rändom muijaa tukasta ja riepotellu sitä. Sit tilanne oli ohi.

Vissiin 4 Villee ja joku muu jätkä + minä ja tero siirryttiin autolla Playgroundiin. Tero lähti töihin ja mä menin jäbien kans jatkobileisiin. Jatkot loppu jossain 12 aika ja lähettiin Villen kämpille Tiksiin. Matkalla pelattiin jalkapalloa rändom Pikkupojan kans ja muuta mukavaa. Sit kämpille, hetken Ville siinä otain miksaili ja sit päätettiin, että nukutaan pari tuntia. Herättiin about 4 pintaan ja lähettiin kauppaan ostaa bissee. Mentiin siit sit myräköimään Tikkurilan Prismalle. Siitä sitten stadiin ja Espalle myräköimään ja ottaa Puliukoista kuvia ja häiriköimään jotain typyjä "elämäni nainen" kommenteilla.

Kerron Lauantaista seuraavassa tekstissä, nyt röökille ja nukkumaan, aamulla kuitenkin kun joutuu nousta 5.

Kuuntelen: Orkidea - Requiem


Nonnaliini Kuittaa. <3

P.S Seurustelen nykyään tämän Villen kanssa. Saa onnitella. <^.^>

4 kommenttia:

  1. Jack pöytä oli tyhjennetty jo pariin otteeseen ja siirryin narikkaan iskee portsaria..

    toi oli paras X DD tai sitte se puhelu juttuuuu hahah villi elämä sinulla :P

    VastaaPoista
  2. no humalassa keksii kaikenlaista :D

    VastaaPoista
  3. ok...=D=D=D=DD rajota?

    VastaaPoista
  4. mitäs turhia, eläminen on tehty elettäväks ei rajotettavaks..

    VastaaPoista